Google Play Movies omogućava besplatno gledanje filmova?

Can't load image

Photo: IT-mixer

Google izgleda radi na novoj funkciji za svoju aplikaciju Play Movies, koja bi korisnicima mogla da omogući besplatno gledanje na stotine filmova, ali sa omogućenim oglasima

U doba strimingaa, postoje mnoga mjesta gdje se mogu besplatno dobiti obilje sadržaja. Voodoo, Sling TV i mnoge druge platforme nude sadržaj sa oglasima, a sada je moguće da se i Google uključuje u akciju. Prema kodu u aplikaciji Google Play Movies, korisnica bi moglo da se ponudi besplatno gledanje filmova s podrškom za oglase.

O tome da će Google omogućiti svojim korisnicima besplatno gledanje filmova pišu sajtovi XDA Developers i 9to5 Google, koji su, navodno, imali uvid u dio koda nove verzije Play Movies aplikacije.

Kako oni objašnjavaju, jedan dio u kodu jasno glasi „Na stotine filmova, uz nekoliko oglasa“.

Ističu da i ostale linije koda govore u prilog ovakvoj funkciji.

Nije sasvim jasno koji bi to filmovi mogli da budu u ponudi. Ne bi trebalo da se nadamo baš najnovijim holivudskim ostvarenjima s obzirom na navode da će filmovi biti besplatni. Veća je vjerovatnoća da bi to mogli biti YouTube filmovi sa omogućenim oglasima koji su predstavljeni 2018. Uostalom, Google Play filmovi i YouTube dijele istu biblioteku kada je u pitanju kupljeni sadržaj.

Dobro bi bilo da se naglasi da Google još uvek nije zvanično ništa objavio za besplate filmove u okviru Play Movies aplikacije.

Ipak, ako su tvrdnje istinite, to bi moglo da bude početak konkurencije Netflix, Disney + i sličnim platformama.

(Izvor: IT-mixer)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *